Renova Plus termékcsalád

2017. augusztus 01. - A megnövekedett piaci igényeknek Renova termékünkkel is szeretnénk megfelelni. Ennek érdekében továbbfejlesztettük ezt a termékcsaládot Renova Plus néven. Ebben a kategóriában általános az egyszeri felületkezelés. A Renova Plus változatlan ár mellett, kétszeres felületkezeléssel érhető el. A termék minőségére garancia a Terrán vezető gyártástechnológiája és mérnökei szaktudása.

2012 őszén azért dobtuk piacra a Renova tetőcserepet, hogy egy kiváló minőségű, de egyben olcsó alternatívát kínáljunk a tetőfelújítás előtt állóknak. A termék iránti érdeklődés még az előzetes számításainkat meghaladta, mely számunkra egyértelmű üzenetet hordoz. A kiváló minőségű, de egyben olcsó tetőcserépre nagy igény van a piacon!

Ezen a sikeren felbuzdulva döntöttünk úgy, hogy a Renova tetőcserepének színpalettáját tovább bővítjük. 

Az új Renova Plus termékcsaládot napjaink trendjének megfelelően három új, a vásárlók által közkedvelt színben tesszük elérhetővé 2017. augusztus 1-től. Így egy ár-érték arányban kiemelkedő termékcsaládot hoztunk létre, mely bárki számára elérhető gazdaságos megoldást nyújt a tetőépítésre.

A Renova Plus megalkotásakor törekedtünk a bevált formák és színek összeállítására. A termékcsalád fejlesztése során első sorban azokra az árérzékeny fogyasztókra koncentráltunk, akik nem szeretnének lemondani a minőségről, de fontos nekik, hogy a legjobb áron jussanak hozzá a tetőfedőanyagokhoz.  

Az új színek mellett a Renova Plustetőcseréphez kínált műanyag- és fém kiegészítő elemek választék is tovább bővül, melyeket ezentúl szintén rendkívül kedvező áron Webshopunkban megvásárolhat! 

 

Minden érv a Renova Plus tetőcserepek mellett szól,


... mert fagyálló, viharálló és
stabil tetőfedést biztosít.


... mert a rendszerlemek segítségével
időtálló fedés alakítható ki.


... mert súlyából adódóan, akár a
régebbi tetőszerkezetek is elbírják.


... mert rendkívül OLCSÓ.


... mert a betoncserép az esőtől sem
nehezül el.

 
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel új termékcsaládunkkal kapcsolatban, írja meg nekünk az ugyfelszolg@renovatetocserep.hu e-mail címre! 

Közvetlen elérhetőségeink

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Cím: 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

Információs vonal


+36 20 969 0530
Renova gyártója: Copyright 2009 @ Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

A termék sikeresen bekerült a kosarába!
Oldalunkon a regisztráció jelenleg zárt. Ha magánszemélyként szeretne hozzájutni termékünkhöz, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb lévő Területi Képviselővel.
Területi képviselők

A felugró ablak továbbiakban ne jelenjen meg!Kalkulációját elküldtük!

Az Ön által összeállított kalkulációt sikeresen elküldtük a megadott e.mail címre!

Érdeklődését köszönjük!

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt!