Hírek

Tetőfedő Pályázat 2018.

Cégünk pályázatot hírdetett Tetőfedőknek és Kivitelezőknek.

Terrán gyáravató - Aranyosgyéres, Románia.

A Renova Plus gyártója a román piac még stabilabb építőipari szereplője kíván lenni

Renova Plus termékcsalád

2017. augusztus 01. - A megnövekedett piaci igényeknek Renova termékünkkel is szeretnénk megfelelni. Ennek érdekében továbbfejlesztettük ezt a termékcsaládot Renova Plus néven. Ebben a kategóriában általános az egyszeri felületkezelés. A Renova Plus változatlan ár mellett, kétszeres felületkezeléssel érhető el. A termék minőségére garancia a Terrán vezető gyártástechnológiája és mérnökei szaktudása.

Palacsere

Felelős gyártóként fontos számunkra vásárlóink elégedettségén túl a környezetvédelem is. Ezért indítottuk útjára rendkívül kedvezményes feltételekkel a Palatetőcsere Programunkat, amit azoknak a családoknak ajánlunk, akik környezetszennyező, bitumen alapanyagú zsindely vagy azbeszt alapanyagú palatetőjük cseréjét tervezik, de még nem találták meg az egyszerű, gyors és költséghatékony megoldást.

Tetőspecialista Program

2016 tavaszán útjára indult Tetőspecialista programunk. Fontos a folyamatos képzés és tanulás, a programban résztvevő kivitelezők a szakmájuk iránt elkötelezett, magas minőséget képviselő ácsok. Bővebb információért keresse területi képviselő kollégáinkat vagy látogasson a www.acskereso.hu weboldalra.

Tetőt Építek Weboldal

2015-ben indult oldalunk látványos videofilmekkel segít a hibátlan, szakszerű tetőépítésben a Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. jóvoltából.


Közvetlen elérhetőségeink

Terrán Tetőcserép Gyártó Kft.

Cím: 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

Információs vonal


+36 20 969 0530
Renova gyártója: Copyright 2009 @ Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. 7754 Bóly, Tompa Mihály u. 10.

A termék sikeresen bekerült a kosarába!
Oldalunkon a regisztráció jelenleg zárt. Ha magánszemélyként szeretne hozzájutni termékünkhöz, kérjük vegye fel a kapcsolatot az Önhöz legközelebb lévő Területi Képviselővel.
Területi képviselők

A felugró ablak továbbiakban ne jelenjen meg!Kalkulációját elküldtük!

Az Ön által összeállított kalkulációt sikeresen elküldtük a megadott e.mail címre!

Érdeklődését köszönjük!

Kollégánk hamarosan felkeresi Önt!